Painopeitto, hygieniasuojattu

480.00

Painopeitto on rauhoittumisen ja nukkumisen apuväline, kun painon halutaan jakautuvan tasaisesti koko keholle.

Hygienia suojattu painopeitto rakentuu kolmesta kerroksesta: sisäpussissa on painomateriaali tikattuna lokeroihin, keskiosa on muovitetusta froteesta valmistettu pussilakana ja pääliosaksi tulee puuvillainen pussilakana kehoa vastaan. Kaikki osat ovat irrotettavissa pesua varten. Perusmallin koko on 150 x 210 cm., jonka paino on kahdeksan kiloa. Kysy myös muita kokoja!

Tilauksessa on hyvä ilmetä asiakkaan ikä, sukupuoli, pituus, paino ja materiaali toivomus, niin peitosta tulee mieleinen.
Painomateriaali on muoviraetta, joten peiton voi pestä ( HUOM. pesukoneen täyttömäärä ). Materiaali on turvallista ja kestävää polypropyleenia, joka on allergisoimaton. Peiton paino määräytyy käytön tai asiakkaan painon mukaan, jolloin suositus on 10 %:a painosta plus 0,5 kiloa.

Lisätietoa painopeitoista löydät Jyväskylän AMK:ssa tehdystä opinnäytetyöstä: Margareeta Sundberg: ”Painopeiton kaveriksi”: Painopeitto kehitysvammaisen rentoutumiseen toimintaterapiassa.

Opinnäyte löytyy osoitteesta: http://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201304204688

Verkosta löytyy myös seuraava englanninkielinen artikkeli: Exploring the Safety and Therapeutic Effects of Deep Pressure Stimulation Using a Weighted Blanket ( 2008, Mullen, Champagne, Krishamurty, Dickson, Gao), osoitteesta: http://www.tandfonline.com/doi/pdf/10.1300/J004v24n01_05

Osasto: