Art-Henki tmi:n tuotteet ovat suomalaisten toimintaterapeuttien ja eri käsityön ammattilaisten yhteistyön tuloksena valmistettuja sensorisen integraation terapian välineitä, joiden esikuvana on sensorisen integraation terapian kehittäjän amerikkalaisen toimintaterapeutin, tohtori Jean Ayresin alunperin suunnittelemat sensorisen integraation terapian välineet. Välineissämme on pyritty huomioimaan lasten ja toimintaterapeuttien tarpeet: muunneltavuus, liikkuvuus, pitkäikäisyys, ekologisuus, nosteltavien ja siirreltävien välineiden keveys, puhdistettavuus ja turvallisuus.

Välineet on tarkoitettu yksilölliseen ja valvottuun terapiakäyttöön, jossa huomioidaan kunkin lapsen yksilölliset erityisongelmat ja tarpeet. Terapeutin tehtävänä on kunkin lapsen turvallisuuden takaaminen. Välineiden tekstiili ja metalliosien kunto on syytä tarkistaa käytön jälkeen, ja rikkoutunutta välinettä ei pidä käyttää terapiassa.

Vastuu terapiatilan seinä- ja kattorakenteiden turvallisuudesta ja ripustettavien välineiden sijoitteluun liittyvistä riskitekijöistä kuuluu tilaajalle; kattokiinnitysten kestävyys, sijainti ja murtolujuudet tulee huomioida paikkakohtaisesti.